Barion Pixel

Ezt a könyvet készülsz megvásárolni:

A Camino maga az Élet e-könyv formátum

A nyomtatott formátumú könyv ugyan kifutóban van, de az e-könyv korlátlanul elérhető marad a jövőben is!

Szerző: Máté-Horváth Nóra

Kiadó: magánkiadás

ISBN: 978-615-00-7101-5

Formátum: ePUB

Megjelenés: 2020 február

 

A fizetés után jelenik meg a letöltési link, amit egyébként a vásárlás utáni visszaigazoló e-mail is tartalmaz. Egy vásárlás után egy letöltési lehetőség áll minden kedves vársárlónak rendelkezésére. A letöltött file egy .ZIP állomány, melynek kibontása után jelenik meg az EPUB formátumú könyv.

2800 Ft

+ nyomtatott könyv esetén szállítási költség

Hogyan történik az online vásárlás?

A megrendelem gombra kattintva a termék(ek) a kosárba kerül(nek), ahol ki kell választani a szállítási módot is. Ezt követően lehet továbblépni a pénztárhoz. 


A szállítás könnyebb lebonyolítása miatt nyomatott könyv esetén egyszerre legfeljebb 10 termék rendelhető, ennél több könyv rendelése két vagy több csomagban lehetséges.

Nyomtatott könyv rendelése esetén kétféle szállítási mód közül lehet választani, az egyéni igényeknek megfelelően. Mindkettő gyors (1-3 munkanap) és biztonságos. A GLS futárszolgálat a megrendelő házához szállítja ki egy előzetes értesítést követően a termékeket, a Foxpost automatában történő átvétel választása esetén pedig a csomag egy korábban kijelölt Foxpost terminálba érkezik 1-3 munkanapon belül, ahol 3 napig átvehető marad.

A pénztár oldalon kell megadni a vásárlói adatokat és a fizetés módját.

A pénztár oldalon választható ki a fizetési mód.

A bankkártyás fizetés a leggyorsabb fizetési módszer, ezt választva a megrendelés elküldése után a vásárló a Barion oldalára lesz átirányítva, ahol a legkorszerűbb biztonsági feltételek mellett bankkártyával vagy Barion fiókjával fizethet. A bankkártyaadatok nem kerülnek vissza a webáruházhoz, az adatok gondos kezeléséről a Barion gondoskodik.
E-könyv esetén csak a bankkártyás fizetési mód választható.

Futárszolgálattal történő szállítás esetén nyílik meg az utánvétes fizetési mód lehetősége is. Ez esetben a megrendelést követően visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelés tényéről, majd a kézbesítést és az utánvét kiegyenlítését követően küldjük a számlát. Az utánvétes fizetésnek 400 ft kezelési költsége van.

Barion kártyás fizetést követően hamarosan e-mailben érkezik az e-számla. 

Utánvét esetén a termékek átvétele és az utánvét megfizetése után küldjük e-mailben a számlát.

Itt tartasz a vásárlásban:
Könyv megtekintése
Elfelejtettél valamit?